Dinerkaart

Menu van de Chef
€51,50

  • Rundercarpaccio

    Rundercarpaccio | oosterse wijze | sojamayonaise | krokante uitjes | mesclun | sojaboontjes | wasabicrumble

  • Runderbouillon

    Runderbouillon | bleekselderij | bosui

  • Kalfsentrecote

    Kalfsentrecote | Chimichurriboter | haricots verts rolletjes

  • OF
  • Rodemul filets

    Rodemul filets | risotto met asperges | beurre blanc | waterkersolie

  • Mango bavarois

    Mango bavarois | gel van zwarte bessen | honingkrokant

  • Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 39,00
    Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 44,00
    De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50

Verrassingsmenu
€ 65,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
  • Millefeuille (bladerdeeg) | parmaham | druiven | mangosalsa | suikersla | roomkaas | crème fraîche € 16,50
  • Flammkuchen | crème fraîche | groene en witte asperges | rode ui | rookspek | pittige cheddar € 16,75
  • Ibericoham | gamba’s | piel de sapo meloen | chorizo olie | balsamicostroop €19,75

    (ook zonder gamba’s te bestellen)

  • Rode mul | Rode mul | gewokte asperges | kropsla | zeekraal | appel | honing-limoenmayonaise € 18,25
  • Gerookte paling | sushirijst | gemarineerde rode biet | haringkaviaar | bieslook crème € 18,75
  • Eendenborst| gebakken en gemarineerd | gebrande asperges | zoete aardappel | mosterd-dragon dressing € 18,50
  • Visproeverij| gerookte zalm | gerookte paling | Hollandse garnalen| suikersla | komkommer | mierikswortelmayonaise € 19,75
  • Pastasalade fregula | witlof | asperges | sinaasappeldressing | granaatappel pitten | bimi | vegetarisch/vegan € 16,75
  • Bruschetta Bruschetta | tuinkruiden roomkaas | gegrilde paprika | tomaat | hazelnoot | geraspte Parmezaan | basilicumolie | vegetarisch € 16,75

Soepen

  • Tomatensoep | gebonden | bosui € 7,75
  • Runderbouillon | bleekselderij | bosui € 7,75
  • Aspergesoep | | romig | asperges | waterkersolie € 8,25
  • Uiensoep | broodje gegratineerd met kaas | vegetarisch/vegan € 8,25

Tussengerechten

Hoofdgerechten

  • Varkenshaasmedaillons | saus van Gorgonzola | geroosterde bloemkool € 28,75
  • Asperges| beenham | nieuwe aardappel | gekookt ei | Hollandaise saus € 29,25
  • Kalfslever| rosé gebakken | spek | ui | appel € 29,50
  • Runder ribeye | chimichurri boter | haricots verts rolletjes € 29,75
  • Hollandse dikbil | gerookte knoflooksaus € 30,50
  • Kalfssucade | eigen jus | asperges | aardappel crème € 29,50
  • Lamsduo | nek en filet | asperges | kruidige lamsjus € 32,50
  • Tournedos | | haricots vert rolletjes | stroganoffsaus € 34,50

Vegetarische gerechten

  • Bloemkool in panco | ratatouille | gegratineerd met mozzarella | saus van gerookte paprika | vegan € 20,75
  • Asperges | gratin | tortellini van truffel en bospaddenstoelen € 21,50

Visgerechten

  • Zeeduivel | gebakken | risotto met asperges | waterkersolie| beurre blanc € 32,50
  • Zalmforelfilet | asperges | Hollandse garnalen | Hollandaise saus € 27,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 47,50

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,50)