Dinerkaart
Menu van de Chef
€49,75
-
Hertencarpaccio
zoet-zure rode biet | broodkrokantje | mesclun | truffeldressing
-
Wildbouillon
paddenstoelen | bosui
-
Duo van hertensucade en zwijnfilet
geroosterde wintergroenten | stoofpeer | wildjus
-
OF
-
Gebakken heilbotfilet
bospeen | venkel | kreeftensaus
-
Triffle van cranberry
cranberrycompote | crumble van bokkenpootjes
-
Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 38,00
Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 43,00
De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.
Om mee te beginnen
-
Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
-
Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50
Verrassingsmenu
€ 64,50
-
Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.
Voorgerechten
-
Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
-
Flammkuchen pulled duck | zuurkool | bacon | rode ui | oude kaas | mosterd concentraat (ook vegetarisch mogelijk) € 16,50
-
Paté van fazant | gestoofde rode appeltjes | krokante kruidkoek | portsiroop € 18,75
-
Tartaar van ossenhaas | brunoise van rode ui, bieslook en kappertjes | sesamsoja dressing | kwartelei € 18,75
-
Hollandse garnalen cocktail | suikersla | radijs | komkommer | krokante papadum cocktailsaus € 18,75
-
Gerookte paling op krokante brioche | salade van wakame en appel | crumble vangeroosterde uien | citroenmascarpone € 19,50
-
Visproeverij | gerookte zalm | gerookte paling | rivierkreeftstaartjes | little gem | citroenmayonaise € 19,75
-
Aardappelwafel | geplukte oesterzwam | geraspte wortel : chips van schorseneren | kimchimayonaise | vegetarisch € 15,75
-
Tartaar van tomaat | topping van couscous en feta | sjalotjes | koraal tuile | saffraan mayonaise | vegetarisch € 15,75
Soepen
-
Tomatensoep | gebonden € 7,50
-
Paddenstoelensoep | gebonden | truffelolie | bosui € 7,50
-
Wildbouillon | paddenstoelen | bosui € 7,50
-
Kerrie-gevogelte soep | gebonden | kokosroom € 7,75
Tussengerechten
-
Paddenstoelen | gegratineerd | oude kaas | vegetarisch € 16,50
-
Kalfswang | gestoofd | groene kool € 19,50
-
Gamba’s gebakken | citroenrisotto | kreeftenolie € 19,50
Hoofdgerechten
-
Wildstoof | geroosterde pompoen | aardappelcrème | stoofpeer € 28,50
-
Eendenborstfilet | geroosterde pompoen | sinaasappel-specerijenjus € 28,75
-
Varkenshaasmedaillons | zacht gegaarde zuurkool | Madeirasaus € 28,75
-
Suprême van fazanthaanfilet | geroosterde wintergroenten | saus van cantharellen | stoofpeer € 28,75
-
Hazenrugfilet | zacht gegaarde zuurkool | wildjus | stoofpeer € 32,50
-
Hertenbiefstuk | gestoofde groene kool | wildjus | stoofpeer € 33,50
-
Hollandse dikbil | Madeirasaus | 350 gram € 30,50
-
Tournedos | geroosterde peterseliewortel | stroganoffsaus € 33,50
Vegetarische gerechten
-
Taartje van reuze shiitake | ragout van knolselderij | pompoen | cheddarkaas € 19,50
-
Pappardelle | geroosterde wintergroenen | truffeljus | bosui € 19,50
Visgerechten
-
Snoekbaarsfilet | romige gnocchi spinazie | viseitjes | saffraan-citroenolie € 28,50
-
Rode poonfilet | venkel | bospeen | kreeftensaus € 28,50
-
Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,75
(supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,75)