fbpx
Vorige slide
Volgende slide

Dinerkaart

Menu van de Chef
€49,75

  • Hertencarpaccio

    zoet-zure rode biet | broodkrokantje | mesclun | truffeldressing

  • Wildbouillon

    paddenstoelen | bosui

  • Duo van hertensucade en zwijnfilet

    geroosterde wintergroenten | stoofpeer | wildjus

  • OF
  • Gebakken heilbotfilet

    bospeen | venkel | kreeftensaus

  • Triffle van cranberry

    cranberrycompote | crumble van bokkenpootjes

  • Ook te bestellen als 3 gangenmenu met soep € 38,00
    Ook te bestellen als 3 gangenmenu met koud voorgerecht € 43,00
    De gerechten van het menu kunt u ook los bestellen.

Om mee te beginnen

  • Broodplank | broodsoorten | aioli | kruidenboter | olijventapenade € 7,50
  • Aperitiefplank | 2 gedroogde hamsoorten | 2 worstsoorten € 13,50

Verrassingsmenu
€ 64,50

  • Een speciaal door ons keukenteam samengesteld vijf gangen menu. Wij adviseren u graag een passende wijn bij dit menu.
    Het verrassingsmenu kunt u bestellen tot 20.00 uur en wordt alleen per tafel geserveerd.

Voorgerechten

  • Rundercarpaccio | mesclun | tomaatjes | pittenmix | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise € 16,25
  • Flammkuchen pulled duck | zuurkool | bacon | rode ui | oude kaas | mosterd concentraat (ook vegetarisch mogelijk) € 16,50
  • Paté van fazant | gestoofde rode appeltjes | krokante kruidkoek | portsiroop € 18,75
  • Tartaar van ossenhaas | brunoise van rode ui, bieslook en kappertjes | sesamsoja dressing | kwartelei € 18,75
  • Hollandse garnalen cocktail | suikersla | radijs | komkommer | krokante papadum cocktailsaus € 18,75
  • Gerookte paling op krokante brioche | salade van wakame en appel | crumble vangeroosterde uien | citroenmascarpone € 19,50
  • Visproeverij | gerookte zalm | gerookte paling | rivierkreeftstaartjes | little gem | citroenmayonaise € 19,75
  • Aardappelwafel | geplukte oesterzwam | geraspte wortel : chips van schorseneren | kimchimayonaise | vegetarisch € 15,75
  • Tartaar van tomaat | topping van couscous en feta | sjalotjes | koraal tuile | saffraan mayonaise | vegetarisch € 15,75

Soepen

  • Tomatensoep | gebonden € 7,50
  • Paddenstoelensoep | gebonden | truffelolie | bosui € 7,50
  • Wildbouillon | paddenstoelen | bosui € 7,50
  • Kerrie-gevogelte soep | gebonden | kokosroom € 7,75

Tussengerechten

Hoofdgerechten

  • Wildstoof | geroosterde pompoen | aardappelcrème | stoofpeer € 28,50
  • Eendenborstfilet | geroosterde pompoen | sinaasappel-specerijenjus € 28,75
  • Varkenshaasmedaillons | zacht gegaarde zuurkool | Madeirasaus € 28,75
  • Suprême van fazanthaanfilet | geroosterde wintergroenten | saus van cantharellen | stoofpeer € 28,75
  • Hazenrugfilet | zacht gegaarde zuurkool | wildjus | stoofpeer € 32,50
  • Hertenbiefstuk | gestoofde groene kool | wildjus | stoofpeer € 33,50
  • Hollandse dikbil | Madeirasaus | 350 gram € 30,50
  • Tournedos | geroosterde peterseliewortel | stroganoffsaus € 33,50

Vegetarische gerechten

  • Taartje van reuze shiitake | ragout van knolselderij | pompoen | cheddarkaas € 19,50
  • Pappardelle | geroosterde wintergroenen | truffeljus | bosui € 19,50

Visgerechten

  • Snoekbaarsfilet | romige gnocchi spinazie | viseitjes | saffraan-citroenolie € 28,50
  • Rode poonfilet | venkel | bospeen | kreeftensaus € 28,50
  • Zeetong | 500 à 600 gram | in boter gebakken € 45,75

    (supplement vers fruit | gember meerprijs € 2,75)